Tjen penge på dit eget nyhedsbrev med MailChimp

Du har måske hørt, om folk der tjener store penge på at sende emails ud med nyhedsbreve om emner, de interesserer sig for.

I dette blogindlæg, vil jeg præsentere MailChimp som er et værktøj til at udsende emails med dit eget nyhedsbrev.

Jeg vil også fortælle lidt om, hvordan du kommer i gang med dit eget nyhedsbrev og tjener penge på det, efterhånden som du får flere og flere modtagere.

Fordele ved at bruge MailChimp

Der er flere grunde til, at jeg elsker MailChimp.

  • Det er gratis. Dog med nogle få begrænsninger.
    1. Du kan “kun” have 500(!) modtagere af dit nyhedsbrev. Det er rigeligt til alle der ikke udsender nyhedsbreve i forvejen, tro mig.
    2. Du kan “kun” sende 2.000 emails pr. måned.
  • Hvis du vil have flere modtagere, koster det et mindre beløb – som er godt givet ud, som jeg vil vise dig lidt længere nede i denne artikel.
  • Du kan lave lige så mange forskellige lister, med forskellige nyhedsbreve, som du har lyst til.
  • MailChimp-layoutet er lækkert, enkelt og ligetil, så perfekt til dig der gerne vil tjene penge på nettet, men endnu ikke har sendt nyhedsbreve ud før.

Netop det, at MailChimp giver dig mulighed for at sende nyhedsbreve ud, helt gratis, er helt fantastisk. For det giver dig muligheden for at dyppe tæerne i email marketing, hvor du stille og roligt kan opbygge både din liste med modtagere og finde ud af, hvad der virker i forhold til hvad du skal skrive, hvor ofte du skal udsende dit nyhedsbrev, hvordan du tjener penge på dit nyhedsbrev, hvordan du får folk til at klikke på de links du har i dit nyhedsbrev osv., uden at det koster dig en eneste krone. Det er en god handel i mine øjne! 🙂

Efterhånden som din liste af modtagere vokser og du sender flere og flere emails ud, nærmer du dig loftet for hvad du kan med en gratis konto hos MailChimp. Heldigvis vokser din indtjening også.

I dette eksempel har jeg har kigget på prisen for at have 10.000 modtagere af dit nyhedsbrev hos MailChimp.

Den månedlige abonnementspris, du skal betale for at kunne sende emails til 10.000 modtagere hos MailChimp er $75, altså ca. 385 kr. i dagens valutakurs.

Det kan lyde som en hulens masse penge. Men det er ingenting, i forhold til de penge, du kan tjene på at sende emails ud med dit nyhedsbrev!

Samtidig med at du nu har fået langt mere plads til nye tilmeldinger på din liste, kan du også udsende et uendeligt antal emails. Du er ikke længere begrænset til kun at udsende max. 6 emails pr. modtager på en måned. Det giver dig ekstra gode muligheder for at tjene penge på dit eget nyhedsbrev. Kan du se, hvorfor MailChimp er en fantastisk løsning?

Den måde du tjener penge på dit eget nyhedsbrev er, kort og godt, at du finder et tilbud, f.eks. fra et affiliateprogram, som dine modtagere med rimelighed vil finde interessant.

Det kræver lidt øvelse, at finde de rigtige tilbud, at sende ud til dine modtagere. Heldigvis har du en gratis MailChimp-konto til at øve dig på. Husk, at de 2.000 modtagere og 12.000 emails/måned er gratis i starten.

Det er ikke et krav, at du kan sende et tilbud til dine modtagere som er helt perfekt og præcist målrettet til dine modtagere. For et affiliateprogram der blot udbetaler 75 øre til dig, hver gang en af dine modtagere klikker på det link, du har lagt i en email, kan fint betale hele månedens regning til MailChimp.

Lad os kigge på regnestykket, så du kan se hvor lidt der skal til, før du tjener penge.

Du har sendt dit nyhedsbrev ud med et tilbud til dine 10.000 modtagere. Af de 10.000 modtagere læser 37% din mail mail, og af dem, der har læst din email, klikker 15% på linket til affiliateprogrammet.

Tillykke, du har lige tjent 416,25 kr.! Bare ved at sende en enkelt email.

Ulemper ved at bruge MailChimp

Som sagt, så er det let at komme i gang med en konto hos MailChimp. Men der er også nogle ulemper og ting, du skal være opmærksom på.

Hele systemet er på engelsk. Så hvis du har svært ved engelsk er MailChimp nok ikke for dig. Når det så er sagt, betyder det dog ikke, at du behøver at være super-god til engelsk, for det er stadig et let system, at finde rundt i. Men det er værd, at bemærke.

Du kan heller ikke bruge MailChimp til at sende det ene intet-sigende tilbud efter det andet til dine modtagere. For det første bliver dine modtagere sure og afmelder sig fra dit nyhedsbrev. For det andet markerer de dine emails som spam. Begge dele er ikke noget MailChimp kan lide, så det kan ende med at du bliver smidt ud af dem.

Så længe du behandler dine modtagere med respekt og sender dem nyhedsbreve der gavner dem, har du dog ikke noget at bekymre dig om.

Konklusion

Jeg håber, at jeg har fået vist dig hvilket fantastisk værktøj MailChimp og nyhedsbreve er. De er i øvrigt ikke de eneste på markedet, så du kan også vælge at gå til en af deres store konkurrenter, Aweber der er en fint alternativt til MailChimp.

Men MailChimp er i mine øjne det bedste valg, hvis du vil i gang med at sende nyhedsbreve ud til folk der interesserer sig for, det du skriver om. Især fordi det er gratis, så du kommer ikke til at betale for din “oplæringsperiode”, som du gør hos andre firmaer, herunder Aweber.

Hvad venter du på? Tilmeld dig gratis her og kom i gang med dit eget nyhedsbrev hos MailChimp her.

One thought on “Tjen penge på dit eget nyhedsbrev med MailChimp

Comments are closed.